Onze missie en visie

Onze missie
Single-Ply Systems is specialistisch leverancier van duurzame milieuvriendelijke kunststof daksystemen van een aantal gerenommeerde fabrikanten. Onze daksystemen zorgen voor een betrouwbare waterafdichting van platte of hellende daken. Wij realiseren ons dat klanten een betrouwbare, transparante en ondersteunende leverancier verwachten en streven er naar met onze producten, adviezen, afspraken en leveringen deze verwachting waar te maken. 
100% tevredenheid van onze klanten en goede werkverhoudingen tussen alle partijen zijn de sleutel voor ieders succes. Daarbij verliezen wij, voor de continuering van ons bedrijf, een gezond rendement niet uit het oog.


Onze visie
De belangrijkste maatschappelijke trend bestaat uit het toepassen van meer duurzame, milieuvriendelijke (bouw)materialen en energie, om de wereld ook leefbaar te houden voor onze toekomstige generaties. Ons toekomstbeeld is het uitsluitend toepassen van duurzame en milieuvriendelijke kunststof dak- en energiesystemen binnen de gedachte van energie-nul / CO2-neutrale gebouwen. Om dit te bereiken is een integrale benadering nodig, die van alle partijen vertrouwen, samenwerking en transparantie vraagt. Wij willen een vooraanstaande positie binnen deze ontwikkelingen. Om dit te bereiken willen wij, met onze medewerkers en voortdurende innovatie, maximaal invulling geven aan dit toekomstbeeld.