Verzekerde productgarantie en verzekerde all-in dakgarantie

Waterdichte productgarantie
Rhepanol en Rhenofol staan garant voor kwaliteit en zijn standaard voorzien van een kostenloze verzekerde productgarantie van 10 jaar. De controle op en verzekering van de verwerking is niet inbegrepen. Op verzoek verstrekken wij hiervoor een garantiecertificaat.

Maximale zekerheid van een verzekerde all-in dakgarantie / projectgarantie
Kiest u voor maximale zekerheid? Single-Ply Systems biedt u, tegen een geringe meerprijs, de mogelijkheid van een verzekerde all-in dakgarantie van 10 jaar. Deze garantie omvat zowel het product als de verwerking. De verzekering is ondergebracht bij Allianz Global Risks Nederland te Rotterdam. Voor aanvang controleren wij of het dakbedekkingsysteem aan de geldende voorschriften voldoet. Een onafhankelijke partij beoordeelt tijdens de uitvoering van het werk de kwaliteit van de verwerking en schrijft eventuele aanpassingen voor. Na goedkeuring ontvangt u een garantiecertificaat. U kunt dus zeker zijn van een volledig gecontroleerd dak.

Wanneer dien ik een garantie verzoek in?
De aanvraag voor een verzekerde productgarantie binnen 6 maanden na levering van de materialen indienen via onderstaand formulier. 
De aanvraag voor een verzekerde all-in dakgarantie minimaal twee weken voor aanvang van de werkzaamheden indienen via onderstaand formulier. Indien de werkzaamheden zijn goedgekeurd en afgerond, het project afmelden via onderstaand formulier.
 

Documenten verzekerde productgarantie
Aanvraagformulier

Specimen certificaat verzekerde productgarantie 10-jaar

Onderhoudsvoorschriften
 

Documenten verzekerde all-in dakgarantie
Aanvraagformulier

Afmelding verzekerde all-in dakgarantie

Specimen certificaat verzekerde all-in dakgarantie 10-jaar

Onderhoudsvoorschriften